Sistem Air

Árajánlat kérése

Árajánlatkérése

LAKOSSÁGI

PROFESSZIONÁLIS

Legyen szó kisebb lakásról vagy nagy családi házról, kérjen kötelezettség nélküli árajánlatot, hogy otthona egészséges legyen!

Az integrált porszívó rendszer sokkal több, mint takíratás. Vállalkozásának is szüksége van rá!

A Sistem Air mindenkinek szól!

Az Ön Sistem Air árajánlata

A tisztaság webáruháza

A Cleanoop széles választékot kínál, legyen szó akár lakossági, akár professzionális takarításról. Találd meg saját Cleanoop termékeid

Azonnali kiszállítás

Kiszállítás futárszolgálattal. Csomagodat 24/48 órán belül a kért címre szállítjuk!

Sistem Air PRO
Sokkal több, mint takarítás. Egy professzinális szövetséges.

A higiéniai előírások betartása, a veszélyes anyagok elszívása, a hulladék hasznosítása és a folyamatos használat csak néhány a Sistem Air PRO rendszer kínálta előnyökből.

Integrált porszívóra minden munkakörnyezetben szükség van, hiszen a környezet tisztasága fontos a minőség szempontjából.

Karbantartás és segítségnyújtás

A központi porszívó készülékek ütemezett karbantartásaihoz kövesse a mellékelt műszaki kézikönyvben található utasításokat és/ vagy a kijelző felületen olvashatóakat.

Az időszakosan elvégzendő műveletek elsősorban a szűrő tisztítás és a porgyűjtő tartály ürítés vagy porzsák csere, valamint a motor megfelelő működésének ellenőrzése, 5-6 évente a szénkefe cseréje a motorban.

Minden olyan beavatkozást, amelyet a felhasználói kézikönyv nem tartalmaz ütemezett karbantartásként, képzett személynek kell elvégeznie.