Integrált porszívó készülékek lakossági használatra

Kb. 450m² nagyságú takarítási felületig

CSALÁDI HÁZAK

TÁRSASHÁZI
LAKÁSOK

ELKÉSZÜLT
HÁZAK/ LAKÁSOK

FLISY

Integrált porszívó rendszer kisebb házakba, lakásokba

Kis helyigény, speciális kialakítás

Központi porszívó már elkészült épületekhez

Hogy ne kelljen lemondania az egészséges tisztaságról és a mikropor mentes környezetről

Indítsa el és állítsa le a rendszert vezeték nélküli kapcsolóval

Közvetlenül a markolatról, egy gombnyomással

A takarítás új módja
amin soha többé nem akar majd változtatni

Időnk több mint 90% -át zárt terekben töltjük. Az integrált porszívó az egyetlen rendszer, amely képes garantálni a beltéri levegő kiváló minőségét a hagyományos takarítással. A külső kifújásnak köszönhetően megszünteti a mikroport, az atkákat és az allergéneket. Egyetlen hagyományos háztartási porszívó, vezeték nélküli porszívó vagy robot porszívó sem képes erre.

Tervezze meg vagy újítsa fel otthonát egy életre! A takarítás állandó, leghigiénikusabb módon történő elvégzése hosszabb élettartamúvá teszi egész otthonát.

Karbantartás és segítségnyújtás

A központi porszívó készülékek ütemezett karbantartásaihoz kövesse a mellékelt műszaki kézikönyvben található utasításokat és/ vagy a kijelző felületen olvashatóakat.

Az időszakosan elvégzendő műveletek elsősorban a szűrő tisztítás és a porgyűjtő tartály ürítés vagy porzsák csere, valamint a motor megfelelő működésének ellenőrzése, 5-6 évente a szénkefe cseréje a motorban.

Minden olyan beavatkozást, amelyet a felhasználói kézikönyv nem tartalmaz ütemezett karbantartásként, képzett személynek kell elvégeznie.