TecnoEvox

Integrált porszívó
Tecno Evox

Olyan racionális felhasználók számára készült, akik nem akarnak kompromisszumot kötni a minőség terén, amelyet a kiválasztott anyagok és a gondos összeszerelés hangsúlyoz.

Kimagasló teljesítmény és megbízhatóság azok számára, akik alapvető terméket keresnek, de nem hajlandóak kompromisszumokra.

 

Integrált porszívó
Tecno Evox

Olyan racionális felhasználók számára készült, akiknem akarnak kompromisszumot kötni a minőség terén, amelyet a kiválasztott anyagok és a gondos összeszerelés hangsúlyoz.

Kimagasló teljesítmény és megbízhatóság azok számára, akik alapvető terméket keresnek, de nem hajlandóak kompromisszumokra.

Teljesítmény és design

A Tecno Evox központi porszívók burkolatát nagy keménységű PP és ABS műanyagok alkotják, melyek kiválóan ellenállnak a különféle fizikai behatásoknak, így szilárdságot és hosszú élettartamot nyújtanak a szerkezetnek, miközben esztétikus kinézetet biztosítanak.

A tervezés és a gyártás valamennyi művelete az érvényben lévő normatívák, uniós szabványok szigorú betartásával történt. Ezentúl különös figyelmet szenteltünk a funkcionalitás, a kiemelkedő szívóerő és a használat során felmerülő igények magas szintű kielégítésére.

Biztonsági vákuumszelep

Készülékeink magas fokú megbízhatóságát kettős motorvédelem garantálja. A megszokott termikus motorvédelem mellett, valamennyi Tecno Evox központi porszívó rendelkezik biztonsági vákuumszeleppel, amely automatikusan kinyit kritikus körülmények esetén,

azaz plusz levegőt enged a ciklonikus térbe, ha a csőrendszer irányából bármilyen okból nem érkezik megfelelő mennyiségben.

Szerviz csatlakozó

A hagyományos ciklonikus üzemmódban a készülék alsó nyílására a szerviz csatlakozó kerül (gyári beállítás), melynek használata lehetőséget nyújt a készülék közelében lévő felületek tisztítására.

A takarítás új módja
amin soha többé nem akar majd változtatni

Időnk több mint 90% -át zárt terekben töltjük. Az integrált porszívó az egyetlen rendszer, amely képes garantálni a beltéri levegő kiváló minőségét a hagyományos takarítással. A külső kifújásnak köszönhetően megszünteti a mikroport, az atkákat és az allergéneket. Egyetlen hagyományos háztartási porszívó, vezeték nélküli porszívó vagy robot porszívó sem képes erre.

Tervezze meg vagy újítsa fel otthonát egy életre! A takarítás állandó, leghigiénikusabb módon történő elvégzése hosszabb élettartamúvá teszi egész otthonát.

FELHASZNÁLÁSI TERÜLET

A Tecno Evox központi porszívók telepítésekor a következő paramétereket vegyük figyelembe:

  • Takarítandő felület nagysága 30 és 450 m² között van
  • Egy egyidejű felhasználó
  • Speciális 50 mm-es vagy 2”-os csőrendszer
  • Betáphálózat 220/240 V ac
  • Nem folyamatos üzemű, háztartási porok takarítására szolgál
  • Kültéri kifújó csőhálózati csatlakoztatás
  • Helye: gépház, háztartási helyiség, garázs, hőforrástól védett része

Típus

Jav. takarítható felület

Kód

Jav. fali csatlakozók száma

Max. egyidejű felhasználók

Tecno Evox 150

150 m²

3110.1TEV

3-4

1

Tecno Evox 250

250 m²

3112.1TEV

5-6

1

Tecno Evox 350

350 m²

3113.3TEV

7-8

1

Tecno Evox 450

450 m²

3115.3TEV

9-10

1

ENERGIATAKARÉKOS
MOTOR

ENERGYsaving

CE MEGFELELŐSÉG

ce
ip20_1
classe II

Karbantartás és segítségnyújtás

A központi porszívó készülék ütemezett karbantartásaihoz kövesse a mellékelt műszaki kézikönyv utasításait.

Az időszakos karbantartási műveletek: elsősorban a szűrő tisztítás és a porgyűjtő tartály ürítése vagy a porzsák cseréje, valamint az motor megfelelő működésének ellenőrzése, és a kifújó csőhálózat akadálymentességének ellenőrzése.

Minden olyan beavatkozást, amelyet a felhasználói kézikönyv nem tartalmaz ütemezett karbantartásként, képzett személynek kell elvégeznie.