fbpx

AIR CLOUD GARANCIA

Teljes körű garancia központi porszívó készülékére

Regisztrálja Tecno Prime központi porszívó készülékét a SISTEM AIR felhőjébe és használja ki a teljes körű AIR CLOUD garanciát!

A hosszú távú, problémamentes működést azonban csak a rendeltetésszerű használat és a megfelelően elvégzett karbantartások garantálják. Ezért alkottuk meg az AIR CLOUD rendszert, amelyben a Felhasználónak felkínáljuk a professzionális Sistem Air szerviz asszisztenst. Ránk ruházhatja készüléke felügyeletét: tanácsokat adunk mit, mikor tegyen annak érdekében, hogy gond nélkül élvezhesse a központi porszívózás nyújtotta előnyöket. Sőt erre garanciát is vállalunk.

AIR CLUOD, azaz a rendeltetésszerű központi porszívó használati garanciája. A Sistem Air server nyújtotta felhőszolgáltatás garantálja Önnek, hogy készüléke mindig optimális működési tartományban dolgozzon a hosszútávú, problémamentes működés érdekében. Ehhez csupán egy hálózati hozzáférést kell biztosítania Tecno Prime központi porszívójához.

Meggyőződéssel hiszünk az AIR CLOUD szolgáltatáson keresztül elérhető professzionális Sistem Air szerviz asszisztens hasznosságában, így a használóinak további előnyöket biztosítnuk: aki regisztrálja készülékét AIR CLUOD rendszerünkben és biztosítja annak online hozzáférését, 6 év teljes körű garanciát biztosítunk. A garancia a készülék valamennyi komponensére vonatkozik, kivéve a rendeltetésszerűen elhasználódó részeket (szűrőbetét/porzsák). A cserélendő alkatrészeket térítésmentesen biztosítjuk. A vásárlót csupán az esetleges szállítási költség és az alkatrész beszerelési költsége terheli.

Gratulálunk SISTEM AIR központi porszívó készülékéhez!

A felhasznált anyagok minősége és a precíz összeszerelés eredménye egy rendkívül megbízható termék, amelyet még kivételesebbé tesz a teljes körű, 6 éves AIR CLOUD garancia, amely a regisztrációs dátumtól kezdődik.

KÖZPONTI POSZÍZVÓ KÉSZÜLÉK JAVÍTÁS

Hiba esetén keressen minket elérhetőségeinken, vállaljuk a központi porszívó készülékek garanciális és garancián túli szervizét az egész ország területén.

Centrale aspirante Tecno Prime Sistem Air

A tisztaság áruháza

Vásároljon kiegészítőket és tartozékokat meglévő központi porszívó rendszeréhez, otthona kényelméből!

Azonnali kiszállítás

Kiszállítás futárszolgálattal, megrendelését 24/48 órán belül a kért címre szállítjuk!