fbpx

CSŐHÁLÓZAT, A RENDSZER ALAPJA

A központi porszívó rendszer alapja a csőhálózat, aminek pontos, precíz telepítése mellett, természetesen fontos a csövek minősége is. Mivel az alapszerelés az építkezés korai szakaszában történik és az aljzatba vagy a falba van beépítve, tökéletesnek kell lennie a későbbi problémák elkerülése végett.

Az alapszerelésnél, bizonyos kivitelezési szabályok/ tanácsok betartásán túl, a csövek típusának megválasztásával is támogathatod a telepítés gördülékenységét és a rendszer biztonságát.

Kínálatunkban két féle cső szerepel, az ún. amerikai, vékony falú szabvány csövek és idomok, illetve a SISTEM AIR saját gyártású európai, vastagfalú elemei. A két csőrendszer közti különbség nem jelentős, ahogy az árbéli különbség sem, mégis vegyük sorra az egyes tulajdonságokat és hasonlítsuk össze a két lehetőséget:

Hogy milyen jelentőségük van ezeknek az eltéréseknek és milyen előnyöket nyújthatnak, azt az alábbi videóban kifejtjük nektek:

Árajánlatainkban mindkét csőrendszert megtaláljátok lehetőségként.

Az alapszereléshez szükséges mennyiségek legegyszerűbb meghatározáshoz válogassatok komplett csomagjaink közül, amik tartalmaznak minden anyagot, amely szükséges egy adott alapterületű ház teljes csőhálózatának kiépítéséhez. Az idomok száma egy átlagos elrendezésű ház, optimálisan vezethető nyomvonalára vonatkozik, amely az esetek nagy számában elegendő. Előfordulhatnak azonban egyedi esetek is. A készletek valamennyi eleme külön-külön is megvásárolható és egymással összeépíthetők, amennyiben az alapterület 5-nél több csatlakozós rendszer kiépítését (kb. 250 m2-nél nagyobb) teszi szükségessé. (Példa: egy 8 csatlakozós (azaz kb. 400 m2-es ház) komplett alapszerelési anyag szükséglete kétféleképpen összeállítható: 1 db 3-as és 1 db 5-ös vagy 2 db 4-es alapszerelési készlet összeadásával). Az alapszerelési készletek pontos tartalmát itt érhetitek el.

Megj.: az alapszerelési készletek megkönnyítik az alapszerelési munkálatokat és átfogóan tájékoztatnak a bekerülési költségekről.

1 fali csatlakozóról 50 m2-es alapterület teljes biztonsággal lefedhető, azaz egy 150 m2-es ház központi porszívó rendszeréhez elegendő egy 3-as alapszerelési készlet a fent leírtak szerint.

Figyelem: Az alapszerelési készletek nem tartalmazzák a fali csatlakozókat (választható színek és típusok itt), hisz azok nem alapszereléskor, hanem egy későbbi időpontban kerülnek felszerelésre.

Vedd fel velünk a kapcsolatot és tedd fel kérdéseidet vagy kérj árajánlatot!

az