fbpx

Egyedi termékek

A Sistem Air már 1993 óta foglalkozik központi porszívó készülékek és a rendszer elemeinek gyártásával. Ez idő alatt rengeteg tapasztalat gyűlt össze, így ezek mentén a gyártó számos olyan fejlesztést és innovatív megoldást alkotott meg, melyek előremutatóak és követendőek az egész ágazatban. Ebben a bejegyzésben lakossági szériánk innovatív megoldásait szeretnénk nektek bemutatni!

FLISY 2 MARKOLATVEZÉRLÉS

A Flisy 2 innovatív megoldás a központi porszívó rendszerek távoli ki-/ bekapcsolására a markolatról. Ugyan több gyártónál elérhetők a nyomógombos takarítókészletek, ezeknél a flexibilis gégecsőben vezeték fut, így valósul meg az irányítás a markolatról. A Flisy 2 markolatban lévő adója és gégecső csatlakozójában lévő vevője rádiójellel kommunikál, így a flexibilis gégecsőben NEM fut elektromos vezeték, ezáltal a cső könnyebb és kevésbé sérülékeny.

Egyébként a Flisy 2 markolati részében egy elem található, viszont a másik vég akkumulátoros, így bármikor újratölthető, nem kell elemcserével bajlódni. Elődjéhez képest az elemes rész akkumulátorra cserélésével a vevő mérete is kisebb lett, így kényelmesebb a használata sokkal strapabíróbb. Egyébként a központi porszívó rendszer a kiegészítő készülék eleme vagy akkumulátora lemerülése esetén is használható, ekkor folyamatos a működés, értelem szerűen a nyélről való vezérlés szünetel. 

A Sistem Air innovatív markolatvezérlése univerzális, bármelyik gyártó rendszerével kompatibilis, ahol a gyengeáramú vezérlőhálózat kiépítésre került.

BLOG

BI-VAC ÜZEMMÓD

A Sistem Air egy másik felhasználóbarát fejlesztése a Bi-Vac vagy hibrid üzemmód, ami még nagyobb kényelmet és döntési szabadságot nyújt a használathoz.

Általánosságban a központi porszívó készülékek hagyományos ciklonikus üzemmódban működnek, ami azt jelenti, hogy a felhasználónak havonta karbantartási kötelezettsége van: a portartályt kiüríteni és a szűrőbetétet kitisztítani.

A másik lehetőség, ami jellemző, hogy a készülék nem a portartályba, hanem az ebbe helyezett valamilyen zsákba, zacskóba (márkától függően) gyűjti a port. Nálunk ez egy 12 literes textil porzsákot jelent, amit ha megtelt csak ki kell dobni és felhelyezni egy másikat. Ebben az esetben a szűrőbetétet nem éri por, a karbantartás (azaz a porzsák csere) nem jár porral, így porallergiások számára is könnyedén elvégezhető.

A Sistem Air közép- és felső kategóriás készülékei mindkét üzemmódra képesek, a felhasználó dönti el melyik a szimpatikusabb. A két üzemmód közötti váltás egy egyszerű átalakító készlettel lehetséges, akár több éves használat után is.

TECNO PRIME ÉS AIR CLOD GARANCIA

A lakossági központi porszívózás legnagyobb innovációja. A Tecno PRIME készülék

    • ellenőrzi a rendeltetésszerű használatot és a megfelelően elvégzett karbantartást;

    • figyelmeztet, ha valami nincs rendben, mint az autóknál és

    • igénybe vehető az Air Cloud garancia, intelligens szerviz asszisztens, ami a központi porszívózás legújabb és legmodernebb technológiája.

A készülék internet hálózathoz csatlakoztatásával és Air Cloud rendszerünkbe regisztrálásával a felhasználó átadhatja nekünk készüléke felügyeletét és eldöntheti miről és milyen formában szeretne értesítést kapni, ez nem csak kényelmet, hanem biztonságot is jelent, így készülékedre 6 év teljes körű garanciát nyújtunk!

Ezen túl a Tecno PRIME érintőképernyő kijelzővel rendelkezik, mely tovább egyszerűsíti a használatot: grafikus ikonokkal tájékoztat a készülékkel kapcsolatos információkról, itt állítható be, hogy egyes karbantartások elvégzésének elmulasztása esetén a készülék letiltsa a használatot, és innen ellenőrizhető akár a rendszer vezérlőhálózatának helyes bekötése is.