fbpx

Hogy állj neki?

Építkezel vagy felújítasz, felkeltették az érdeklődésed a központi porszívó rendszer előnyei, de fogalmad sincs, hogyan kezdj neki? Esetleg tartasz attól, hogy túl drága vagy túl bonyolult a rendszer kiépítése? Olvasd el bejegyzésünket és megnyugtatunk!

Manapság sok beépített rendszer szóba jöhet az építkezésnél, így mérlegelni kell és dönteni miket is tartasz hasznosnak, miket szeretnél beépíttetni… (Ha még nem vagy biztos a rendszerben nézd meg korábbi bejegyzéseinket!)

A központi porszívó rendszerre érdemes már a tervezés fázisánál gondolni, sok építész vagy gépész tervező is ajánlja, de ha ők nem tervezték be, az első lépés, hogy küldd el nekünk az építészeti tervet és mi megrajzoljuk a csőrendszer optimális nyomvonalát, a csatlakozók és a készülék helyét és egy pontos árajánlatot adunk.

Két lehetőséged van: először csak az alapszerelést csináltatod meg, így később bármikor megvásárolhatod a hiányzó elemeket és elkezdheted használni a rendszert – ezt akkor javasoljuk, ha egyelőre, úgy látod, hogy anyagilag pár évig nem ez a prioritás, de később mindenképpen szeretnéd használatba venni, vagy akkor, ha még bizonytalan vagy, de nyitva szeretnéd hagyni a lehetőséget.

Egyébként a csőrendszer beépítése CSAK az építkezés korai szakaszában lehetséges, később már csak speciális megoldásokkal vagy rombolással megoldható, így mindenképp érdemes megvalósítani, hiszen bármikor ott lesz a lehetőség a használatára, például, ha már eleged lesz a hagyományos-, akkumulátoros- vagy robotporszívódból és valami hatékonyabbra vágysz…

Az alapszerelési anyagok egy kb. 100-150 négyzetméteres házba kb. 60-70.000 Ft-ba kerülnek, ezen felül a kivitelező munkadíjával kell még számolni.

Mi kivitelezéssel nem foglalkozunk, úgy gondoljuk, hogy egy építkezésen semmi szükség arra, hogy plusz egy ember belenyúljon a dolgokba, hiszen a központi porszívó csőrendszer kiépítését bármelyik gépész vagy villanyszerelő szakember tökéletesen el tudja végezni, ha pedig még nem csinált ilyet nagyon szívesen adunk tanácsokat, elküldjük szerelési útmutatónkat vagy megegyezés szerint a helyszínen is egyeztetünk.

A csövek telepítése egyébként nagyjából szerkezetkész állapotban történik, a látható elemek ekkor a szerelőlapok lesznek, amiket nyugodtan le lehet vakolni és majd csak a többi elem beszerzésekor vagy felszerelésekor felfedni.

A másik lehetőség, hogy komplett csomagot választasz, ami tartalmazza a rendszer összes elemét (az alapszerelést, a csatlakozókat, a készüléket és a takarító készletet). Ebben az esetben az ár kedvezményes, spórolhatsz a csőrendszeren, ezt akkor ajánljuk, ha az építkezés befejezésekor szeretnéd elkezdeni használni a központi porszívót.

Az árajánlatban szerepelnek komplett csomagok alap- és felső kategóriás készülékekkel is, amik meg is tekinthetőek Budapesten vagy Szombathelyen a bemutatótermünkben, de telefonon vagy írásban is adunk tájékoztatást és segítünk a választásban.

Egy 100-150 négyzetméteres házba a komplett rendszer kb. 220-260.000 Ft-tól elérhető, – ez nagyjából egy felsőbb kategóriás robot- vagy akkumulátoros porszívó ára.

Tehát a válasz arra, hogy állj neki?

  1. Küldd el az építészeti tervrajzod PDF formátumban az info@sistemair.hu -ra
    VAGY
    töltsd ki “Árajánlatkérés” űrlapunkat
  2. 1-2 nap alatt elkészül az optimális nyomvonal és az árajánlat
  3. Beszéljük meg mik az igényeid, mit vársz a készüléktől és válasszuk ki együtt a hozzád passzoló megoldást (ha szeretnéd személyesen is megnézheted, kipróbálhatod)
  4. Egyeztessünk a szakemberrel a telepítésről, hogy egy biztonságos csőrendszert kapj
  5. Rendelésed 1-2 munkanap alatt a kért címre szállítjuk és a vásárlás után is segítünk minden felmerülő kérdésben