fbpx

Nem mindegy mire adod ki a pénzed...
...ismerj meg minket jobban!

Egy bejegyzés erejéig szeretnénk termékeink helyett magunkra helyezni a hangsúlyt, hiszen egy hosszú élettartamú, nagyobb értékű rendszernél és készüléknél fontos, hogy milyen cég áll a háttérben.

A MÁRKÁRÓL

A SISTEM AIR Európa egyik legnagyobb központi porszívó gyártója, már 1993 óta tevékenykedik a piacon, mára már 5 földrészen, több mint 30 országban jelen van.

Mivel az előállított termékek a vásárlók életének szerves részét képezik, kiemelten fontosnak tartják a folyamatos fejlesztést, így számos megoldásuk egyedülálló és előremutató az ágazatban.

A cég központja Olaszországban, Gravellonában található, itt történik minden folyamat a tervezéstől a megvalósításig. Az itt folyó munkát a kreativitás és a precizitás jellemzi, aminek fő célja a legkülönbözőbb igények kielégítése és a felhasználók maximális elégedettségének elérése.

 

SISTEM AIR, MAGYARORSZÁG

Magyarországon is már több, mint 15 éve működünk közvetlen gyári képviseletként, azaz csak a SISTEM AIR márka által gyártott termékeket forgalmazzuk. A gyártóval közvetlen, napi kapcsolatban vagyunk, így közel 30 éves szakmai háttér áll mögöttünk.

Széles termékskálát kínálunk, melyben mindenki megtalálja a saját igényeit kielégítő készüléket és kiegészítőket, az alaptól a felső kategóriáig. Termékeinkre gyári garanciát nyújtunk, és ha szükség van rá, legrégebbi készülékeinkhez is rendelkezünk alkatrésszel (és ez a jövőben is így marad).

DE...

…szerintünk nem elég a magas színvonalú termék, legalább annyira fontos a szolgáltatás is, ami hozzá társul!

A megkereséseitekre a lehető leggyorsabban válaszolunk, de addig is honlapunkon sok magyar nyelvű anyagot találtok, ami segít termékeink, a rendszer használata vagy éppen telepítése megismerésében. Minden lakossági termékünket raktáron tartjuk, és 1-2 munkanap alatt kiszállítjuk. A SISTEM AIR rendszerek felhasználói hivatalos webáruházunkban vásárolhatnak egyszerűen és kényelmesen, extra kiegészítőket és tartozékokat.

Célunk, hogy minél szélesebb körben megismertessük és elterjesszük a központi porszívózás kultúráját, ezért igyekszünk Nektek minél több ismeretterjesztő anyagot készíteni közösségi média oldalainkra írott és videós formában.

Bár többször hallottuk, hogy a központi porszívó rendszer kiment a divatból, nem hisszük, hogy az egészség és a hatékonyság divat kérdése lenne. A takarítás az egyik legalapvetőbb háztartási művelet, nagyon nem mindegy hogyan végzed el!…

Nem titok, – és ha körülnézel az interneten, láthatod is, – hogy a SISTEM AIR nem a belépő szintet képviseli, de biztosíthatunk róla, hogy a magas minőségű, hosszú élettartamú és nem mellesleg kellemes megjelenésű termékek mellé egy olyan szolgáltatást és támogatást kapsz a vásárlás előtt, közben és után, amivel maximálisan elégedett leszel!