fbpx

Tényleges előnyök vagy csak rizsa?
Te döntesz!

Már a korábbi bejegyzéseinkben és weboldalunkon is találkozhattatok központi porszívó rendszer néhány előnyével, de most szeretnénk nektek összegyűjteni őket, mi csak tényeket közlünk, Te döntöd el, hogy a felsoroltak valóban megkönnyítenék-e a mindennapjaid…

EGÉSZSÉGES

A falon kívülre fújja a megtisztított levegőt, így ez az egyetlen porszívó, ami 100%-ban kijuttatja a szemmel láthatatlan szennyező anyagokat otthonodból.

A külső kifújásnak köszönhetően légkeverést sem okoz, így nem mozgatja a leült porszemeket, ezáltal a takarítás után is kiváló levegőminőség tapasztalható, nincs szükség levegőszűrő készülékre vagy szellőztetésre.

HALK

Ha van lehetőség a készüléket garázsba, pincébe vagy gépészeti helyiségbe telepíteni, akkor takarításkor csak a levegő áramlását fogod hallani, a motor zúgását nem. (Ha erre nincs lehetőség, speciális központi porszívóink csökkentett hangkibocsátással üzemelnek, így akár kisebb házban vagy lakásban is élvezheted a rendszer előnyeit.

KÉNYELMES

Nem kell egy nehéz készüléket cipelned vagy vezetékekkel bajlódni, csak egy könnyű flexibilis gégecső kell a takarításhoz, amivel minden könnyedén elérhető.

Persze az akkumulátoros- vagy robotporszívók használata is kényelmesnek tűnik, de azzal tudod portalanítani a szekrények tetejét, a sarkokat vagy a könyves polcon a könyvek tetejét?

BIZTONSÁGOS

Nincs áramütésveszély, ha kisgyermeked belenyúl a csatlakozóba, ide már csak gyenge áramú vezérlőhálózat van bekötve, melynek feszültsége 12 V.

HATÉKONY

Nagyobb a szívóereje, mint hagyományos társainak, ráadásul a portartály vagy porzsák telítődésével kapacitása nem csökken.

SOKOLDALÚ

A flexibilis gégecsővel otthonod minden pontja elérhető, a különböző speciális takarítófejekkel pedig a legkülönbözőbb felületeket portalaníthatod.

KÖRNYEZET- ÉS PÉNZTÁRCABARÁT

Nincsenek évente cserélendő vagy kopó alkatrészek, így nem terheled még több szeméttel környezed.

A központi porszívó készülék megfelelő karbantartással akár 15-20 évig is kiszolgál, számolj utána ennyi idő alatt hány porszívót „fogyasztanál el”? Na ugye, ehhez képest már nem is kerül olyan sokba?

ÉRTÉKNÖVELŐ

Építkezéskor vagy felújításkor érdemes legalább a csőrendszert beépíttetni, hiszen erre CSAK ekkor van lehetőség.

Ebben az esetben a rendszert bármikor használatba veheted, vagy ha eladásra kerül a sor ingatlanod egy ilyen plusz műszaki tartalommal vonzóbb lehet a piacon.

Nem csak a mi, de vásárlóink véleménye szerint is a központi porszívó rendszer nem helyettesíthető hagyományos-, akkumulátoros- vagy robot porszívóval.

A hétköznapi kisebb takarításokhoz jó kiegészítő lehet, ha valaki ragaszkodik hozzá, de nem tudja ugyan azt a hatékony, alapos és egészséges tisztaságot nyújtani, mint beépített változata.

Sajnos a telepítés rombolás nélkül csak építkezéskor vagy felújításkor lehetséges, ne mulaszd el a lehetőséget!

Vedd fel velünk a kapcsolatot a KAPCSOLAT vagy AJÁNLATKÉRÉS oldalainkon!