fbpx
TecnoEvox

Tecno EVOX
központi porszívó

Olyan racionális felhasználók számára készült, akik nem akarnak kompromisszumot kötni a minőség terén, amelyet a kiválasztott anyagok és a gondos összeszerelés hangsúlyoz.

Kimagasló teljesítmény és megbízhatóság azok számára, akik alapvető terméket keresnek, de nem hajlandóak kompromisszumokra.

Tecno EVOX központi porszívó

Olyan racionális felhasználók számára készült, akik nem akarnak kompromisszumot kötni a minőség terén, amelyet a kiválasztott anyagok és a gondos összeszerelés hangsúlyoz.

Kimagasló teljesítmény és megbízhatóság azok számára, akik alapvető terméket keresnek, de nem hajlandóak kompromisszumokra.

Teljesítmény és design

A Tecno EVOX központi porszívók burkolatát nagy keménységű PP és ABS műanyagok alkotják, melyek kiválóan ellenállnak a különféle fizikai behatásoknak, így szilárdságot és hosszú élettartamot nyújtanak a szerkezetnek, miközben esztétikus kinézetet biztosítanak.

A tervezés és a gyártás valamennyi művelete az érvényben lévő normatívák, uniós szabványok szigorú betartásával történt. Ezentúl különös figyelmet szenteltünk a funkcionalitás, a kiemelkedő szívóerő és a használat során felmerülő igények magas szintű kielégítésére.

Biztonsági vákuumszelep

Készülékeink magas fokú megbízhatóságát kettős motorvédelem garantálja. A megszokott termikus motorvédelem mellett, valamennyi Tecno EVOX központi porszívó rendelkezik biztonsági vákuumszeleppel, amely automatikusan kinyit kritikus körülmények esetén, azaz plusz levegőt enged a ciklonikus térbe, ha a csőrendszer irányából bármilyen okból nem érkezik megfelelő mennyiségben.

Szerviz csatlakozó

A hagyományos ciklonikus üzemmódban a készülék alsó nyílására a szerviz csatlakozó kerül (gyári beállítás), melynek használata lehetőséget nyújt a készülék közelében lévő felületek tisztítására.

BiVac: hibrid technológia

A Tecno PRIME központi porszívók üzembe helyezése előtt válassza ki és aktiválja az igényeinek legjobban megfelelő használati módot.

HAGYOMÁNYOS CIKLONIKUS ÜZEMMÓD

Némi porral járó karbantartás elvégzését igényli, de semmilyen járulékos költsége nincs.

A beszívott poros levegőt a szűrőbetét tisztítja meg. Használat során a porbeveztő tölcsér megakadályozza a korábban a tartályban összegyűlt por felfelé áramlását, azaz a szűrőbetét további telítődését.

SPECIÁLIS HIGIÉNIKUS ÜZEMMÓD

Ebben az üzemmódban a Felhasználónak semmilyen karbantartási kötelezettsége nincs.

A beszívott poros levegőt a mikroszálas porzsák megszűri és tárolja. Cseréjekor nincs közvetlen érintkezés porral.

A takarítás új módja, melyen soha többé nem akar majd változtatni...

Manapság időnk több, mint 90%-át zárt terekben töltjük. A központi porszívó rendszer az egyetlen eszköz, amely a hétköznapi takarítással képes garantálni a beltéri levegő kiváló minőségét. Működési elvének köszönhetően a kültérbe juttat minden olyan szennyező anyagok, pl.: atkákat, mikro-port, polleneket, amik esetleg még átjutottak a szűrőbetéten. Erre egy hagyományos-, akkumulátoros- vagy robotporszívó sem képes.

Tervezze meg vagy újítsa fel otthonát egy életre: végezze el a takarítást a leghatékonyabb és legegészségesebb módon!

FELHASZNÁLÁS

A Tecno Evox központi porszívók telepítésekor a következő paramétereket vegyük figyelembe:

  • Takarítandő felület nagysága 30 és 450 m² között van
  • Egy egyidejű felhasználó
  • Speciális 50 mm-es vagy 2”-os csőrendszer
  • Betáphálózat 220/240 V ac
  • Nem folyamatos üzemű, háztartási porok takarítására szolgál
  • Kültéri kifújó csőhálózati csatlakoztatás
  • Helye: gépház, háztartási helyiség, garázs, hőforrástól védett része

Típus

Javasolt takarítandó felület

Kód

Fali csatlakozók száma

Max. egyidejű felhasználók száma

Tecno Evox 150

150 m²

3110.1TEV

3-4

1

Tecno Evox 250

250 m²

3112.1TEV

5-6

1

Tecno Evox 350

350 m²

3113.3TEV

7-8

1

Tecno Evox 450

450 m²

3115.3TEV

9-12

1

ENERGIATAKARÉKOS
MOTOR

Asset 9
classe II

CE MEGFELELŐSÉG

ce
ip20_1

Karbantartás és segítségnyújtás

A központi porszívó készülékek időszakos karbantartását a mellékelt műszaki kézikönyvben leírt utasításokat követve kell elvégezni.

Ezek az időszakos műveletek főként a szűrő tisztítására, a porgyűjtő tartály kiürítésére, a porzsák cseréjére, az motor megfelelő működésének és a kifújó csőrendszer akadálymentességének ellenőrzésére vonatkoznak.

Minden olyan beavatkozást, amely nem szerepel a végfelhasználó számára biztosított kézikönyveben, szakképzett személynek kell elvégeznie.